Вишневий маринад для шашлику - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо
На грилю

Одна з основних умов приготування справді смачного шашлику — правильно підібраний маринад. Комусь подобається, коли м'ясо гарненько натерто спеціями, комусь більше задоволення приносить шашлик, замаринований з простим ріпчастою цибулею, сіллю і чорним меленим перцем.


Ми хочемо, щоб у вас була можливість перепробувати всі види маринадів і вибрати для себе найбільш вдалий, тому ділимося рецептом незвичайної вишневої суміші для шашлику. Завдяки сухому червоному вину м'ясо швидко розм'якшується і збагачується кисло-солодкими смаковими нотками.


Інгредієнти


Свинина
3 кг

Приготування

  • 1Тщательно промийте і обсушіть з допомогою паперових рушників м'ясо. Помістіть його в глибоку посуд.
  • 2Оботрите свинину паприкою і залиште на 20 хвилин.
  • 3В ємність з м'ясом влити вишневий сік і червоне сухе вино. Накрийте посуд кришкою або харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1,5 години.


  • Цього часу вистачить, щоб м'ясо стало м'яким і соковитим, довше маринувати свинину не варто. Подивіться, як правильно вибрати м'ясо для шашлику. Це не менш важливо, ніж правильно підібраний маринад. Якщо вам сподобався рецепт, не забудьте поділитися ним зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок