Горіхові рулетики по-єгипетськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти

Першими в солодку випічку зазвичай потрапляють яблука — продукт поширений, майже завжди нудьгуючий під фруктовнице. А в цей час в засіках ховаються осінні запаси горіхів, не дайте їм залишитися забутими!


Волоські горіхи часто використовують як начинку для практично будь-якого виду тіста: такі солодощі можна зустріти у арабської та східної кухні. Ось і сьогодні ми ділимося способом приготування листкових горіхових рулетиків по-єгипетськи.

В основі страви листкове бездріжджове тісто, яке можна купити або заздалегідь приготувати вдома за рецептом від «Зі Смаком».


Інгредієнти


Листкове тісто
250 г

Приготування

  • 1Очищенные волоські горіхи підсмажте на сухій сковороді, потім подрібніть за допомогою блендера, м'ясорубки або наріжте вручну.
  • 2Смешайте горіхи, 50 г цукру, розм'якшене вершкове масло і корицю — начинка готова.
  • 3На присипану борошном поверхню викладіть пласт тіста, зверху розподіліть начинку і скрутіть рулетом.
  • 4Разрежьте рулет на шматочки і змастіть жовтком. Викладіть вироби на деко, застелене пергаментом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  • 5В цей час займіться приготуванням сиропу. Змішайте цукор, що залишився, мед і лимонний сік, потім прогрійте суміш протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.


  • Готові горіхові рулетики рясно полийте сиропом і подавайте улюбленим ласунам з трав'яним чаєм. Щоб вже на цих вихідних ваші домашні засипали вас компліментами, збережіть рецепт рулетиків в закладках: не ризикуйте затерять цінну інформацію на просторах Мережі!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок