Салат з капусти та кукурудзи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Вегетаріанські
Закуски
Овочі
Салати

Свіжа капуста — незамінний овоч у повсякденному раціоні тих, хто є прихильником правильного харчування. Її обов'язково варто вживати, так як вона багата вітамінами В1, В2, РР, калієм, кальцієм і фосфором, а також фолієвої та пантотенової кислотою. Тим більше навесні вітаміни потрібні організму більше, ніж коли-небудь, так як в цей період люди найчастіше страждають авітамінозом.


Капуста має й інші переваги. По-перше, її можна знайти в будь-якому магазині за доступною ціною. По-друге, вона володіє чудовим смаком, насичує організм і добре поєднується з іншими продуктами.

Ми підготували для вас рецепт дуже легкого салату з капусти, який можна їсти навіть після 6 вечора. Візьміть на замітку!


Інгредієнти


Капуста білокачанна
300 г

Приготування

  • 1Откройте консервовану кукурудзу і злийте рідину.
  • 2Очистите яблуко від шкірки, видаліть серцевину і дрібно наріжте.
  • 3Нашинкуйте капусту.
  • 4Смешайте в мисці кукурудзу, яблуко і капусту.
  • 5Заправьте лимонним соком, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте. Сік лимона можна замінити яблучним оцтом.

  • Увімкніть цей капустяний салат в свій раціон, і вам не доведеться жертвувати смаком заради стрункої фігури!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок