Огірки по-корейськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Овочі

Ферментовані продукти — важлива складова раціону будь-якої людини. У кожного народу є свої рецепти солоних і квашених овочів і фруктів, але особливо в цьому досягли успіху азіати. Сьогодні ми пропонуємо вам випробувати один з таких рецептів — огірки кімчі.


Такі огірочки будуть відрізнятися від звичних нам гостротою і екзотичними нотками смаку. В оригіналі використовують рибний соус, але і з соєвим виходить дуже смачно! Крім того, що така закуска відмінно доповнить будь-який гарнір, вона ще й очистить ваш організм від паразитів.


Інгредієнти


Огірки
4-5 шт.

Приготування

  • 1Срежьте хвостики огірків і надріжте начетверо, не прорізаючи до кінця. Гарненько посоліть їх зовні і всередині, залиште на півгодини для просолення. Вимийте і обсушіть.
  • 2Разрежьте стручок чилі вздовж на дві частини, видаліть насіння і дрібно наріжте. Надягніть для цього рукавички. Подрібніть часник і зелений лук, зелень дрібно нарубаєте.
  • 3Смешайте цибулю, зелень, часник і цукор, залийте соєвим соусом і кунжутним маслом (можете використовувати оливкову). Перемішайте і натріть цією сумішшю огірки, змастіть їх зовні. Витримайте при кімнатній температурі близько півгодини.
  • 4Переложите огірки в миску, контейнер або каструлю, закрийте кришкою. Поставте в холодильник мінімум на 2 години, в ідеалі — на добу.

  • Подавайте готові огірки до рису, картопляного пюре і м'ясних страв. Насолоджуйтеся незвичайної закускою та діліться її рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок