Свинина в банановій шкірці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо

Що ви зазвичай робите з банановою шкіркою? Виявляється, цей цінний продукт можна використовувати для приготування неверятно ніжною і соковитою свинячої вирізки. Достатньо лише підготувати і правильно загорнути м'ясо.


Завдяки банановій шкірці свинина набуває чудовий аромат і пікантний смак. Здивуйте своїх рідних, подайте незвичайну свинину на вечерю. Готується така страва дуже швидко і просто, спробуйте, вам сподобається.


Інгредієнти


Свиняча вирізка
2 кг

Приготування

  • 1Вымойте банани і свинячу вирізку.
  • 2Поместите м'ясо в глибоку посуд, додайте сіль і перець. Залиште свинину на 1 годину маринуватися.
  • 3Очистите і наріжте тонкими скибочками сало.
  • 4Аккуратно очистіть банани від шкірки. Сам фрукт можете з'їсти або відкласти для іншої страви.
  • 5Выложите свинячу вирізку на бананову шкірку, зверху на м'ясо покладіть скибочки сала.
  • 6Возьмите нитку і щільно обв'яжіть бананову шкірку так, щоб вирізка з салом опинилася всередині.
  • 7Выложите рулети на змащене олією деко. Відправте блюдо в разоретую до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
  • 8Когда м'ясо буде готове, дістаньте його з духовки і очистіть від бананової шкірки.


  • Вітаємо, чудова свиняча вирізка в банановій шкірці готова. Наріжте її порційними шматочками і подавайте до столу теплим. Подивіться, як можна запекти свинину з ананасами. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок