Печінкові млинці з начинкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Я з дитинства не дуже люблю печінку, але моїй мамі завжди вдавалося перехитрити мене і приготувати цей корисний і незамінний продукт таким чином, що я з задоволенням його уплетала. Особливо мені запам'яталися млинці з курячої печінки з сирною начинкою.


Це блюдо запросто різноманітить ваш раціон і стане однією з улюблених закусок на кожному святі. Можна пофантазувати з начинкою для млинчиків і додати свої улюблені інгредієнти. Ніжні і повітряні млинці з курячої печінки не залишать вас байдужим!


Інгредієнти


Куряча печінка
0,5 кг

Приготування

  • 1Промойте печінку і не забудьте видалити з неї плівку. Пропустіть її через м'ясорубку разом з очищеним цибулею.
  • 2Добавьте просіяне борошно, яйця, молоко, розм'якшене вершкове масло, пів чайної ложки солі і збийте тісто блендером. Воно повинно трохи збільшитися в об'ємі.
  • 3Накройте тісто плівкою і залиште хвилин на 15.
  • 4Затем посмажте млинці на розпеченій сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
  • 5Для приготування начинки натріть на дрібній тертці моркву, протушкувати до м'якості в невеликій кількості води і рослинного масла.
  • 6Нарежьте гриби і обсмажте до готовності, додайте сіль і спеції за смаком.
  • 7Натрите на тертці плавлений сир, додайте до неї моркву і гриби.
  • 8Выложите начинку на млинці, скрутіть рулетом і відправте в холодильник на годину.
  • 9Подавайте млинці, нарізавши їх.

  • От і все! Апетитна закуска з печінки готова. З цих млинців і начинки можна також приготувати і печінковий торт. Збережіть собі цей рецепт в закладки і поділіться ним з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок