Веганські торт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Веганські
Вегетаріанські
Торти

Цей торт сподобається і любителям шоколаду, і мамам, які піклуються про здоров'я своїх чад, і веганам, і навіть тим, хто поститься. Вся справа в тому, що і пишний шоколадний бісквіт, і ніжний крем приготовані на основі авокадо.


Завдяки високому вмісту корисних жирів авокадо здатне замінити традиційні для бісквіта продукти — яйця, сметану і масло. Те ж відбувається і з кремом — замість важкого масляного виходить легкий мус. Ви сповна насолодитися стравою і при цьому не будете страждати від важкості в шлунку!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
3 скл.

Приготування

  • 1Соедините борошно, велику сіль, какао, соду і розпушувач. В іншому посуді збийте оливкова олія, одне пюрированое авокадо, ваніль, оцет і воду. Додайте тростинний цукор маленькими порціями.
  • 2Соедините обидві суміші і добре перемішайте, щоб маса стала однорідною. Розділіть на дві частини і випікайте при 180 градусах близько півгодини. Остудіть.
  • 3Взбейте залишилися авокадо з какао і цукром. Змастіть половиною мусу нижній корж, накрийте другим і змастіть його залишилися кремом.

  • Дайте тортику просочитися і подавайте до столу. Можете доповнити його соком зі свіжих фруктів. Насолоджуйтеся смачною стравою і діліться цим рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок