Індичка зі стручковою квасолею - готуємо з покроковими фото
Цікаві рецепти
М'ясо Овочі
Що може бути смачніше і корисніше курячої грудки? Правильно, індиче філе. М'ясо з великими волокнами — улюблений інгредієнт багатьох господинь, і це цілком заслужено: приємний ніжний смак відмінно поєднується з сирими і свіжими овочами, крупами, макаронними виробами.
Редакція «Зі Смаком» з задоволенням поділиться способом приготування індичого філе разом з гарніром! Страва припаде до душі любителям тушкованих овочів з м'ясом і тим, хто обожнює прості і швидкі рецепти.
Інгредієнти
Стручкова квасоля
1 кг
Приготування
1Подготовьте каструлю з товстим дном або казанок. Розігрійте в ній рослинне масло, обсмажте нарізане кубиками індиче філе, підрум'яньте.
3Выложите в казанок підготовлені овочі, потім додайте томатну пасту, пропущений через прес часник, сіль і перець.
4Залейте продукти окропом так, щоб вода повністю покрила всі інгредієнти. Тушкуйте страву під закритою кришкою протягом 40 хвилин. В кінці приготування додайте в блюдо подрібнену петрушку.
Аромат по всій кухні! Готове рагу з індичатиною подавайте гарячим зі сметаною і свіжим хлібом. А якщо рецепт припав вам до душі, не забудьте зберегти сторінку в закладки.