Індичка зі стручковою квасолею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо
Овочі

Що може бути смачніше і корисніше курячої грудки? Правильно, індиче філе. М'ясо з великими волокнами — улюблений інгредієнт багатьох господинь, і це цілком заслужено: приємний ніжний смак відмінно поєднується з сирими і свіжими овочами, крупами, макаронними виробами.


Редакція «Зі Смаком» з задоволенням поділиться способом приготування індичого філе разом з гарніром! Страва припаде до душі любителям тушкованих овочів з м'ясом і тим, хто обожнює прості і швидкі рецепти.


Інгредієнти


Стручкова квасоля
1 кг

Приготування

  • 1Подготовьте каструлю з товстим дном або казанок. Розігрійте в ній рослинне масло, обсмажте нарізане кубиками індиче філе, підрум'яньте.
  • 2Морковь наріжте соломкою, цибулю півкільцями, картопля кубиками, квасоля шматочками 3-4 см завдовжки.
  • 3Выложите в казанок підготовлені овочі, потім додайте томатну пасту, пропущений через прес часник, сіль і перець.
  • 4Залейте продукти окропом так, щоб вода повністю покрила всі інгредієнти. Тушкуйте страву під закритою кришкою протягом 40 хвилин. В кінці приготування додайте в блюдо подрібнену петрушку.


  • Аромат по всій кухні! Готове рагу з індичатиною подавайте гарячим зі сметаною і свіжим хлібом. А якщо рецепт припав вам до душі, не забудьте зберегти сторінку в закладки.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок