Курячі гомілки в рукаві - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка

Приготувати курку можна 1000 і 1 спосіб, але серед них все ж знайдеться особливий, ваш незмінний фаворит. На це почесне звання цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок і стегон, яким з вами поспішає поділитися «Зі Смаком».


Маринується курочка в соєвому соусі з набором пряних трав, список яких можна поповнити своїми улюбленими. Вам знадобиться рукав для запікання: в ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим, крім того, вам не доведеться відмивати лист від жиру.


Інгредієнти


Куряча гомілка
6 шт.

Приготування

  • 1Куриные ніжки або стегна (можна і те, і те) вимийте, обсушіть.
  • 2Смешайте сіль, паприку, часник сушений, чорний перець, прованські трави. Отриманої сухою сумішшю натріть кожен шматочок.
  • 3Смешайте соєвий соус з соняшниковою олією, залийте курку і залиште на 30 хвилин маринуватися.
  • 4Поместите гомілки в рукав для запікання, зафіксуйте один край кліпсою і акуратно влийте в середину маринад, зафіксуйте другий край.
  • 5Выложите рукав на осоружний і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення готування, розріжте верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робіть це обережно, щоб не витік сік.

  • Цей спосіб підійде для приготування м'ясистих частин тушки, а ось хрусткі крильця радимо запікати в медовому соусі. Якщо рецепт припав вам до смаку, не забувайте ділитися корисною інформацією з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок