Курка
Приготувати курку можна 1000 і 1 спосіб, але серед них все ж знайдеться особливий, ваш незмінний фаворит. На це почесне звання цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок і стегон, яким з вами поспішає поділитися «Зі Смаком».
Маринується курочка в соєвому соусі з набором пряних трав, список яких можна поповнити своїми улюбленими. Вам знадобиться рукав для запікання: в ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим, крім того, вам не доведеться відмивати лист від жиру.
Інгредієнти
Куряча гомілка
6 шт. Приготування
1Куриные ніжки або стегна (можна і те, і те) вимийте, обсушіть.2Смешайте сіль, паприку, часник сушений, чорний перець, прованські трави. Отриманої сухою сумішшю натріть кожен шматочок. 3Смешайте соєвий соус з соняшниковою олією, залийте курку і залиште на 30 хвилин маринуватися. 4Поместите гомілки в рукав для запікання, зафіксуйте один край кліпсою і акуратно влийте в середину маринад, зафіксуйте другий край. 5Выложите рукав на осоружний і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення готування, розріжте верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робіть це обережно, щоб не витік сік. Цей спосіб підійде для приготування м'ясистих частин тушки, а ось хрусткі крильця радимо запікати в медовому соусі. Якщо рецепт припав вам до смаку, не забувайте ділитися корисною інформацією з друзями!