Хлібний пудинг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти
Дитячі страви

«Зі Смаком» поспішає представити вашій увазі рецепт, який допоможе знайти застосування вчорашнього хліба або встигла зачерствіти здобу. Хлібний пудинг — це неймовірно смачно і дуже просто!


Вершковий смак солодкої заливки і її яскравий апельсиновий аромат з нотками кориці дарують справжнє свято смаку. Доповнює всю цю феєрію фруктовий акцент джему. Ви і не пригадаєте, що це диво приготовлено з черствої булки!


Інгредієнти


Вершкове масло
100 г

Приготування

  • 1Приготовьте ароматне масло. Для цього розм'якшене при кімнатній температурі вершкове масло розітріть з апельсиновою цедрою і спеціями.
  • 2Булку (хліб, кекс, бріош, паска) наріжте скибочками завтовшки приблизно 1 сантиметр. кожен скибочку хліба тонко змажте ароматним злам. Залишками цього ж масла змастіть дно і борти форми для випічки.
  • 3Желтки збийте з цукром. молоко з вершками прогрійте (кип'ятити не потрібно). Обережно влийте яєчну суміш молочно-вершкову. Прогрівайте, помішуючи, поки не загусне. Зніміть з вогню, додайте ванілін.
  • 4Каждый скибочку хліба занурюйте в молочно-яєчну масу і викладайте в форму внапуск. Залийте хліб залишилася молочної масою і залиште на 15-20 хвилин для просочення.
  • 5Нагрейте духовку до 180 градусів. Поставте форму на деко, наповнений водою. Воду краще наливати після встановлення форми. Випікайте пудинг 35 хвилин.
  • 6Абрикосовый джем (можна взяти апельсиновий або інший за смаком) злегка прогрійте в каструльці. за допомогою пензлика змастіть поверхню пудингу джемом і знову відправте в духовку на 10 хвилин.

  • М'яка, трохи тремтяча серединка і хрустка глазурована скоринка — краса! Тепер ви знаєте, що зробити з черствим хлібом або булкою. А ще можете чаклувати з рецептом, додаючи сухофрукти, горішки і прянощі, скільки душа забажає. Діліться гарним настроєм і нашими рецептами з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок