Маринований редис - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Коли консервація, навіть найулюбленіша, набридає за зиму, нарешті з'являються свіжі фрукти і овочі. Салати з них займають важливе місце в раціоні кожної родини, адже це справжня скарбниця вітамінів!


Але іноді хочеться чогось пікантного і пряного. У таких випадках допомагають різні маринади! Редис, приготовлений таким способом, стане чудовим доповненням для страв, запечених на мангалі.


Інгредієнти


Редис
1 кг

Приготування

  • 1Соедините оцет з водою в каструлі, розчиніть в цій суміші сіль і цукор, опустіть в розчин пучок кінзи, перев'язаний ниткою. Закип'ятіть і проварити, поки не розчиниться сіль і цукор, потім остудіть. Наріжте пластинками товщиною 1-2 мм імбир і чілі.
  • 2Отрежьте хвостики і бадилля редиски, наріжте кружечками завтовшки близько 3 мм
  • 3Выложите нарізані овочі в контейнер, перемішайте і залийте маринадом, не виймаючи кінзу. Закрийте і гарненько струсіть. Через 2 години отримаєте цілком гідну закуску. Але якщо ви хочете більш гострий смак, можете наполягати протягом тижня, а то й цілих 10 днів — смак буде ставати все більш насиченою.

  • Перед подачею відкиньте редис на сито. Їм можна доповнювати не тільки м'ясні страви, але і, наприклад, запечену картоплю. А які прості закуски любите ви? Діліться у коментарях!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок