Шечаманды з кизилом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Супи

Шечаманды — чудове страва грузинської кухні. Це вегетаріанський суп, який готують без круп і овочів. Таке перше блюдо прийнято готувати на молочнокислої, фруктовокислой або ж горіхово-зеленим основі. Щоб згустити суп, в нього додають пшеничне борошно.


Ми хочемо поділитися з вами рецептом надзвичайно смачного супу з кизилом. Він чудово підійде для будь-якого часу року, оскільки його можна їсти і теплим, і холодним. Жителі Грузії не уявляють літній сезон без такого супу, адже він дарує відчуття свіжості і заряджає енергією на весь день.


Інгредієнти


Кизил
500-700 г

Приготування

  • 1Возьмите емальований друшляк, протріть через нього кизил. Отриманий сік з м'якоттю перелийте в глибоку скляну тарілку.
  • 2Оставшиеся вичавки кизилу з кісточками помістіть в емальований каструлю і залийте водою. Варіть їх у киплячій воді протягом 5-7 хвилин.
  • 3Очистите і дрібно наріжте цибулю.
  • 4Процедите відвар. У невеликій кількості охолодженого відвару розведіть борошно.
  • 5Добавьте у відвар цибулю і борошно, варіть протягом 15 хвилин.
  • 6За хвилину до готовності додайте в відвар часник, м'яту і кизиловий сік з м'якоттю.

  • Вітаємо, шикарне перше блюдо готове! Можете додати в нього сіль і улюблені спеції за смаком. Приємного апетиту! Щоб ваші друзі змогли порадувати себе і своїх рідних таким оригінальним супом, обов'язково тисніть «Поділитися».
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок