Морквяний торт зі сметанним кремом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок
18 жовтня 2016 р. 1642




Рецепт морквяних капекейков, якими ми ділилися раніше, користується великою популярністю у нас на сайті, тому ми вирішили поповнити ряди морквяної випічки смачним і нескладним рецептом торта.

Для прошарку торта використовувався крем на основі сметани — пломбирный крем.

Діаметр форми для випічки — 17 див.


Інгредієнти

  • Борошно — 200 г
  • Цукор — 180 г
  • Ванільний цукор — 1 п.
  • Рослинне масло — 100 г
  • Яйця — 3 шт.
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Сода — 0,5 ч. л.
  • Сіль — щіпка
  • Кориця — 1 ч. л.
  • Мускатний горіх — 0,5 ч. л.
  • Горіхи — 80 г
  • Сира морква — 300 г
  • Крем, пломбір — 1 1/3 порції

  • Процес приготування

    Борошно просіяти у велику миску. Додати ванільний цукор, розпушувач, соду, сіль, корицю, мускатний горіх. Перемішати всі сухим віночком.

    Моркву натерти на дрібній тертці або подрібнити в кухонному комбайні. Але естетично приємніше, коли шматочки як можна меншого розміру, а такого ефекту можна досягти тільки за допомогою дрібної терки.

    Яйця збивати з цукром до його розчинення, може піти 5-7 хвилин.

    До яєчної суміші додати рослинне масло і перемішати міксером.

    З'єднати сухі і рідкі інгредієнти.

    Додати горіхи і натерту моркву в тісто, перемішати.

    Тісто розділити на 2 рівні частини за допомогою кухонних ваг або на око.

    Форму застелити пергаментом, вилити порції тіста у дві форми або випікати по черзі.

    Випікати 30 хвилин при 190 градусах. Температура вашої духовки може відрізнятися, так що по закінченню часу перевірити готовність за допомогою зубочистки.

    Дати морквяного бісквіту 10 хвилин постояти в закритій духовці, потім відкрити дверцята і дати повністю охолонути.

    Бісквіти за цим рецептом виходять щільними, важкими і вологими, такі бісквіти не потребують щоб їх просочували сиропом. Досить буде промазати кремом.

    Повністю остиглі бісквіти, а їх у нас вийшло 2 шт., розрізати на 2 частини.




    Кожен корж перемазати шаром крему.

    Для верху і низу торта вибираємо рівні коржі з обох сторін. Коржі з гірками (верхні частини бісквітів) підрівнюємо, якщо потрібно, і залишаємо їх для серединки торта, тоді торт вийде рівним і красивим.




    Вирівняти боки. Якщо потрібно, додайте більше крему з боків.




    З допомогою кондитерського шпателя або звичайного ножа приберіть залишки.

    Після перемазки кожного шару, надсилайте торт в холодильник, щоб крем став щільніше.




    Прикрашений торт розмарином, солоної карамеллю і глазур'ю з білого шоколаду і вершків.


    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок