Рисовий пиріг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Крупи

Якщо ви любите різноманітність в їжі і шукайте оригінальні рішення для сніданку, то цей рецепт створений саме для вас. Рисовий пиріг — ситне і апетитне блюдо, яке подарує заряд енергії на весь день.


Ми хочемо поділитися рецептом солодкого рисового пирога, який надовго запам'ятається вашим рідним. Виявляється, рис прекрасно поєднується з цукатами. Пропонуємо вам переконатися в цьому особисто!


Інгредієнти


Рис
150 г

Приготування

  • 1Отварите рис і злегка остудіть його.
  • 2Рис змішайте з яйцями, маслом, цукром, ароматизатором, цедрою і вершками 20%-ї жирності. Замість ромового ароматизатора можете додати в блюдо корицю і ванілін.
  • 3Добавьте апельсинові цукати.
  • 4Слоеное бездріжджове тісто розкачайте в пласт і викладіть більшу його частину у форму діаметром 20 див Сформуйте з тіста бортики.
  • 5Выложите начинку у форму. З решти тіста зробіть прикраси для верху. Можете використовувати для цього формочки для печива. Змастіть верх пирога жовтком.
  • 6Отправьте пиріг в духовку, розігріту до 160-170 градусів.
  • 7Можете витягати пиріг з духовки, коли його верхівка підрум'яниться. Якщо пиріг підрум'янився, але не пропікся, накрийте його фольгою і відправте знову в духовку, щоб він допекся.

  • Вітаємо, прекрасний рисовий пиріг з цукатами готовий! Не забудьте поділитися чудовим рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок