Риба, тушкована з овочами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Овочі
Риба

У великій кількості моркви, цибулі, іноді томатної пасти — ось як більшість з нас тушкують рибу. Спосіб перевірений, страва смачна, і все одно, що шматочки риби розірвалися і все виглядає не дуже апетитно. Але якщо риба — незмінний гість на вашому столі, святковому або повсякденному, варто навчитися подавати її відповідно.


Правильний підхід до приготування — замариновані в лимонному соці порційні шматочки. Їх викладають на подушку з лука і вкривають помідорами, оливками та улюбленою зеленню. Виходить не просто ще одне блюдо з риби, а щось особливе, гідне похвали і найкращих відгуків. Готові приготувати і таке спробувати?


Інгредієнти


Філе білої риби
500 г

Приготування

  • 1Помойте філе риби. Наріжте його порційними шматочками. Обсушіть паперовим рушником. Перенесіть в ємність.
  • 2Посолите і поперчіть рибу, збризніть лимонним соком
  • 3Почистите цибулини. Подрібніть їх і часник. Висипте на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
  • 4Нарежьте помідори і оливки кружечками. Порубаєте петрушку.
  • 5Сверху на цибулю викладіть шматочки риби. Потім помідори. Посипте все подрібненими оливками і петрушкою. Накрийте кришкою і варіть 8-10 хвилин.
  • 6Нарежьте хліб брусочками. Злегка обсмажте на соняшниковій олії. Посоліть.
  • 7Выложите шматочки риби з цибулею, помідорами, оливками та зеленню на плоску тарілку, чергуючи з підсмаженим хлібом. Прикрасьте все зеленою цибулею.


  • Це не просто чергова смачна страва з риби. Філе тут ніжне і соковите, овочі м'які, а оливки і зелень прекрасно доповнюють і вигляд, і на смак. Чи потрібно ще щось подавати, коли на столі така риба? Не варто. Готуючи вперше, розсмакують кожен шматочок. А вже потім вирішуйте, чи потрібно доповнювати частування ще чимось. Дивіться відео, діліться з друзями та дізнавайтеся нові рецепти разом з «Зі Смаком».
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок