Торт «Паризький коктейль» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Десерти
Торти

Торт, мабуть, для багатьох є головним і улюбленим десертом. Французькі кондитери сотні років придумували всілякі варіанти приготування і прикраси тортів. Найбільш звичні для нас торти, які можна зустріти на будь-якому сімейному святі, — «Наполеон», «Медовик», «Празький» і багато інші.


У кожної господині, як правило, є свій рецепт торта, перевірений роками. «Зі Смаком» хоче поділитися з вами рецептом дуже смачного торта, який трохи нагадує улюблений усіма «Медовик», але тільки його смак ще краще. Адже крем виходить більш апетитними, а коржі хрусткими. Якщо ви любите солодке, цей десерт точно не повинен залишитися без уваги!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
520 г

Приготування

  • 1В каструлі змішайте 150 г цукру з соняшниковою олією, медом, влити теплу воду і поставте на вогонь.
  • 2Когда закипить, вимкніть вогонь і додайте борошно з содою.
  • 3Тщательно розмішайте тісто і розділіть його на 6 частин.
  • 4Разогрейте духовку до 180 градусів і розкачайте з частин тесту коржі. Випікайте до готовності.
  • 5Для крему збийте яйця з цукром (1 склянка), додайте 1 столову ложку борошна, холодне молоко і поставте на вогонь. Помішуйте, поки крем не загусне.
  • 6Остудите, додайте подрібнені горіхи, вершкове масло і збийте міксером. Змастіть коржі кремом і відправте торт просочуватися в холодильник.

  • Приготуйте цей смачний торт до чаю і не забудьте розповісти про рецепті друзям! Солодке завжди піднімає настрій, особливо якщо десерт, приготований своїми руками.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок