Риба в паніровці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Закуски
Риба

За власним спостереженням можу сказати, що вдалі страви часто поєднують в собі протилежні текстури. Наприклад, щоб спорудити смачний салат, варто скомбінувати волокнисту куряче філе з хрусткими листям латуку і кульками діжонської гірчиці. А ніжна біла риба буде відмінно звучати в тандемі з хрусткою паніровкою.


Якщо ви досі віддаєте перевагу нудного кляру з борошна та яєць, у «Зі Смаком» є, чим вас порадувати. На прикладі приготування філе риби талісман ми покажемо оригінальний варіант панірування з сиру, мигдалю і сухарів. У такому блюді повністю розкривається контраст текстур і смакових нот. Приступимо?


Інгредієнти


Філе білої риби
500 г

Приготування

  • 1Филе риби наріжте шматочками, при необхідності обсушити серветками, потім посоліть, поперчіть і збризніть соком половини лимона.
  • 2Миндаль подрібніть за допомогою кавомолки або блендера, натріть сир.
  • 3В одній ємності з'єднайте панірувальні сухарі, горіхи і сир, в плоску тарілку насипте борошно, окремо підготуйте збиті яйця.
  • 4Каждый шматочок риби обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і обваляйте в горіховій паніровці.
  • 5Выложите рибу на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте з двох сторін по 3-4 хвилини.
  • 6Выложите рибу на блюдо, прикрасьте зеленню, подавайте з соусом тартар.


  • Оригінальна подача завжди додає страві бали до оцінок гостей. Подавайте апетитну рибку на подушці з салату, виклавши шматочки навколо соусника. Приємного апетиту!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок