Тісто для млинців - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка

Так вже прийнято, що якщо хочеться млинців, то піч їх потрібно цілу гору! Ще й тісто потрібно як слід замішати, без грудочок. Це займає велику кількість часу, що перетворює просте, здавалося б, блюдо в елемент швидше святкового, ніж повсякденного столу.


А що якщо готувати млинці заздалегідь? Невелика порція млинців на сніданок — це гарний початок дня для всієї родини. Редакція «Зі Смаком» розповість про всі переваги приготування тесту на ранок.

По-перше, на наступний день ви будете ласувати ніжними млинцями за особливим рецептом. По-друге, за ніч тісто трохи підходить, і млинці з нього виходять повітряними.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
400 г

Приготування

  • 1В склянці розведіть дріжджі невеликою кількістю теплої води і дайте їм постояти 5 хвилин.
  • 2В глибокій ємності збийте 3 яйця разом з сіллю і маслом, додайте дріжджі і знову збийте до однорідності. Влийте молоко.
  • 3Добавляйте борошно невеликими порціями і вимішуйте тісто до консистенції сметани. Тепер приберіть в холодильник на ніч, воно повинно трохи підійти.
  • 4Утром залишиться тільки спекти потрібну кількість млинців на товстостінної промасленим сковороді. Вони виходять щільними і не пригоряють, а тому у вас буде час зайнятися ранковими справами.

  • Смажаться ранкові млинці звичним способом з двох сторін. Пишні, трохи пухкі, але від того ще більш ніжні млинці на молоці подаються з вареннями, джемами і просто цукром. У будній день нема нічого приємнішого такого гарячого сніданку! Якщо ви з цим згодні, збережіть наш рецепт.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок