Печиво з повидлом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Випічка
Дитячі страви

Тільки уявіть собі, як ви після робочого дня сідайте в крісло, берете з собою чашку ароматного чаю і придвигаете вазу зі свіжим, домашнім, тільки що приготованим печивом. Будь напевно скаже, що таке можливо тільки на вихідних, і то не на кожних. Ми ж поспішаємо заперечити вам.


«Зі Смаком» знає, як багато часу потрібно на приготування десертів, і тому приготував чудовий рецепт «Трубочок з повидлом», які готуються в два рахунки. Налітай!


Інгредієнти


Вершкове масло
125 г

Приготування

  • 1Взбейте розм'якшене масло з цукром, ванільним цукром, апельсиновою цедрою і сметаною. Додайте просіяне борошно. Замісіть тісто, розділіть його на дві частини і оберніть кожну харчовою плівкою. Відправте в холодильник на півгодини.
  • 2Раскатайте частину тіста в прямокутник. Наріжте його на смужки шириною приблизно за 6-8 сантиметрів. Викладіть начинку, згорніть рулетом і нарізати на невеликі брусочки. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста.
  • 3Выложите вироби на деко, застелений пергаментним папером, і готуйте 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Зверху печиво можна присипати цукровою пудрою.

  • Домашнє ласощі виходить ну дуже смачним і змітається зі столу на раз-два. Пам'ятайте, що якщо хтось з'їв ваше печиво, значить, ви не самотні.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок