Закриті тартины - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Закуски

Сьогодні редакція «Зі Смаком» розповість вам про те, що французи називають тартином, а італійці — брускеттой. В Італії ситна закуска зі звучною назвою tartine al pomodoro є чимось середнім між традиційним тартином і булочкою, а готується так само просто, як гарячий бутерброд.


Отже, італійські тарталетки вже зачекалися своїх залицяльників! І нехай вони не будуть нагадувати формою кошика, але прісне бездріжджове тісто, що йде в основу, дає право називати їх такими.

Візьміть помідор побільше і вперед! Врахуйте, що інгредієнти потрібно розподілити порівну на 5 порцій.


Інгредієнти


Помідор
1 шт.

Приготування

  • 1Для початку підготуємо інгредієнти: помідор наріжте і моцарелу гуртками; пармезан натріть; розбийте яйце, відокремте білок від жовтка і збийте жовток.
  • 2Промокните помідори і моцарелу сухою серветкою, щоб прибрати зайву вологу. Готове тісто розрізати на 2 частини.
  • 3На першу частину тіста викладіть нарізані помідори на відстані один від одного приблизно в 2,5 див. Посоліть, присипте орегано і покладіть по шматочку моцарели на кожен з них.
  • 4Накройте помідори з моцарелою другим пластом тіста і акуратно виріжте ножем самі тартины, залишаючи приблизно по сантиметру вільного тіста, щоб защипнути його. Для цих цілей можна використовувати вилку.
  • 5Выложите тартины на змащене деко, змастіть жовтком, присипте пармезаном і випікайте протягом 15 хвилин при 190 градусах.

  • Тарталетки з начинкою подаються гарячими, щоб насолодитися тягучим сиром і чудовим ароматом. Замість сушеного орегано можна додати свіжий базилік, а самі тарталетки з сиром і помідорами рекомендується прикрасити на свій розсуд кунжутом або маком. Приємного апетиту! Не забудьте поділитися простим рецептом з друзями.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок