Тартинки з лаваша - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Овочі

Любите лаваш, але всі закуски з ним вже приїлися? Не біда! Ми хочемо поділитися з вами рецептом чудових тартинок з начинкою з грибів, моркви і цибулі. Ця закуска готується дуже швидко і просто, а всі необхідні інгредієнти, швидше за все, є у вас в холодильнику.


Закуска виходить не тільки смачною, але і красивою, її можна подавати навіть до святкового столу. Гості розгрібають, не встигнете й оком моргнути, так що готуйте відразу побільше!


Інгредієнти


Печериці
550 г

Приготування

  • 1Вымойте і очистіть цибулю, моркву, печериці і наріжте їх. Цибулю обсмажте в сковороді на рослинному маслі, додайте моркву і гриби, обсмажуйте до готовності. Можете додати сіль і перець за смаком.
  • 2Измельчите зажарку в блендері.
  • 3Порежьте лаваш на 4 частини, у вас повинно вийти 8 аркушів. Складіть фольгу в декілька шарів, викладіть на неї лист лавашу, змащуємо його подрібненої засмажкою, накрийте другим листом, змастіть його грибною масою. Виконайте те ж саме з іншими листами.
  • 4Намажьте сметаною верхній лист лавашу, рівномірно розподіліть її по краях отриманого торта, щоб він добре просочився.
  • 5Натрите сир на дрібній тертці, подрібніть зелень. Посипте торт сиром, зеленню і прикрасьте невеликий сіткою майонезу.
  • 6Поместите лаваш в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин, щоб сир розплавився і підрум'янився.

  • Вітаємо, ситна закуска з лаваша готова! Наріжте тортик невеликими шматочками і подавайте їх теплими. Приємного апетиту! Тисніть «Поділитися» і розкажіть нам про ваші враження після приготування.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок