Картопляні котлети з м'ясною начинкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Далеко не завжди нам вистачає коштів і сил на те, щоб приготувати страви високої кухні. Але якщо вам хочеться порадувати домашніх гарячим ситним вечерею, цей рецепт стане справжньою знахідкою!


Готувати котлети недовго, та й грошей трохи піде. Зате всі будуть в захваті від смачної начинки і хрусткої скориночки!


Інгредієнти


Картоплю
700 г

Приготування

  • 1Очистите картоплю і відваріть в підсоленій воді. Злийте воду і зробіть пюре.
  • 2При необхідності посоліть і поперчіть картоплю. Візьміть жовтки двох яєць і ретельно змішайте їх з картоплею. Дайте суміші охолонути.
  • 3Пока пюре охолоджується, займіться начинкою. Очищену цибулю наріжте дрібними кубиками. Очистіть часник пропустіть через прес.
  • 4Обжарьте до прозорості цибулю, додайте подрібнений часник і трохи борошна.
  • 5Выложите фарш на сковорідку. Подрібніть зелень і теж надішліть на сковорідку. Обсмажте до готовності.
  • 6Возьмите окремий посуд і збийте в ній залишилися два білка і 1 яйце. Додайте борошно і знову ретельно збийте.
  • 7Отделите ложкою порцію пюре і сформуйте коржик. Зробіть поглиблення. Викладіть м'ясну начинку і зробіть котлету.
  • 8Обмакните кожну котлету в збиті яйця і обваляйте в сухарях.
  • 9Обжарьте вироби з усіх боків на розігрітій олії (з невеликою кількістю вершкового).

  • Готові котлети подавайте гарячими зі сметаною. Смачно з салатом зі свіжих овочів або консервацією. Насолоджуйтеся і обмінюйтеся рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок