Печінковий торт з морквою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски

Закусочний торт з печінки давно став настільки популярним блюдом, що у кожної господині знайдеться свій фірмовий рецепт. Готують його з яловичої, свинячої або курячої печінки, а в якості начинки використовують майонез, сметану, пасеровані або свіжі овочі.


Але давайте згадаємо про класичному печінковому торті. Його рецепт послужить основою для оригінальних доповнень. Можливо, ви почерпнете щось нове для себе, а може, поділіться в коментарях своїми хитрощами приготування пікантною закуски. Нам і нашим читачам буде дуже цікаво!

Отже, класичний печінковий торт.


Інгредієнти


Печінка яловича
500 г

Приготування

  • 1Печень необхідно залити холодною водою і залишити вимочуватися протягом години. Якщо печінка з морозилки, попередньо розморозьте її.
  • 2Крупно наріжте печінку і пропустіть її через м'ясорубку. Додайте борошно, яйця, молоко і соду, добре перемішайте.
  • 3Разогрейте сковороду з 1 ст. л. масла, підсмажте печінкові млинці з двох сторін, викладіть їх на тарілку і дайте охолонути.
  • 4Морковь натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте. Злегка підсмажте овочі на маслі.
  • 5Каждый печінковий корж змастіть майонезом, покладіть зверху частина начинки. Готовий печінковий торт відправте в холодильник на 30 хвилин.

  • Обов'язково приготуйте такий печінковий торт і прикрасити апетитною закускою святковий стіл. А рецептом не забудьте поділитися з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок