Булочки з часником і сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка

Не хлібом єдиним сита людина. Іноді бажано пробувати що-небудь цікавіше. Тим більше що і заміна є підходяща — міні-булочки з часником, зеленню і сиром підуть з будь першим блюдом на ура!


Мороки з випічкою ніякої немає: замісивши звичайне дріжджове тісто, можна займатися поточними господарськими справами. Вся магія починається потім, коли ви змажете булочки запаморочливо ароматною масляною сумішшю з зеленню. Поєднання кропу і петрушки звично і зрозуміло, візьмете базилік і орегано — вийде блюдо з італійської душею, а ось кінза, м'ята і селеру нагадають про кухні Грузії.


Інгредієнти


Сухі дріжджі
7

Приготування

  • 1Просеянную борошно змішайте з висівками і дріжджами (якщо використовуєте свіжі, розведіть їх в теплій воді, а потім влийте суміш в борошно). Додайте теплу воду, мед, щіпку солі і оливкове масло. Замісіть тісто, залиште підходити на 1,5 години.
  • 2Тесто обімніть, розділіть на 20 однакових шматочків. Скачайте з шматочків кульки і вигляді кола щільно розмістіть на застеленому пергаментом деко. Накрийте харчової плівкою і залиште щоб підійшло в теплі ще на 30 хвилин.
  • 3Растопленное вершкове масло змішайте з дрібкою солі, яєчним жовтком, пропущеним через прес часником і подрібненою зеленню. Змастіть сумішшю булочки і випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці до зарум'янювання (15-20 хвилин). За 5 хвилин до закінчення приготування посипте булочки тертим сиром і знову відправте в духовку.

  • Швидше за все, ці булочки з'їдять швидше, ніж ви встигнете подати основне блюдо. Є сенс приготувати побільше і поділитися рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок