Торт «Монастирська хата» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Випічка
Десерти
Торти

Торт «Монастирська хата» — це відповідний десерт для тих випадків, коли хочеться чогось соковитого і легені. Щоб приготувати цю страву, потрібно спекти трубочки з вишнею і приготувати крем. Зазвичай для такого торта готується сметанний крем, але можна використовувати навіть звичайну згущене молоко.


Не забудьте, що вишні повинні бути без кісточок. Найскладніше — це очікування, коли торт нарешті просочиться, щоб скоріше спробувати цю смакоту!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
2,5 скл.

Приготування

  • 1Смешайте борошно з вершковим маслом (200 г) і сметаною (250 мл). Додайте ванільний цукор. Замісіть тісто і поставте його в холодильник на півгодини.
  • 2Разделите тісто приблизно на 10 рівних частин.
  • 3Каждую частину розкачайте смужечкою, по центру якої розмістіть вишні. Потім скачайте тісто в трубочку і закріпіть кінці. Проколіть трубочку в кількох місцях виделкою або зубочисткою.
  • 4Разогрейте духовку до 180 градусів і випікайте трубочки 10 хвилин.
  • 5600 мл жирної сметани збийте з цукровою пудрою, додайте 300 г розм'якшеного вершкового масла і лимонний сік.
  • 6Остывшие трубочки з вишнею викладіть гіркою, кожен ряд щедро змастіть кремом.
  • 7Готовый торт покрийте зверху товстим шаром крему і прикрасьте за бажанням. Надішліть торт на ніч у холодильник просочитися.
  • Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок