Яблучний пиріг - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Вегетаріанські
Відео
Випічка
Десерти

У кожної гарної господині є свій рецепт ідеального яблучного пирога, який завжди виходить смачним і красивим. Але такими частуваннями в наші дні рідко кого здивуєш. А вже яблучної шарлотки — поготів. Тому ми пропонуємо вам звернути увагу на цей незвичайний рецепт випічки і поповнити свою скарбничку.


Головне — пиріг готується дуже легко і вдається з першого разу. Так що його може спекти навіть починаюча господиня.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
0,75 скл.

Приготування

  • 1Смешайте в мисці борошно, 3 ст. л. вершкового масла, соняшникової олії, 0,5 ч. л. цукру, сіль. Добре перетріть суміш руками. Потім додайте крижану воду і замісіть тісто.
  • 2Заверните тісто у харчову плівку і покладіть в холодильник хвилин на 20-30.
  • 3Посыпьте робочу поверхню борошном і розкачайте тісто завтовшки 7-9 міліметрів. З допомогою тарілки виріжте з неї коло і перекладіть на застелений пергаментом деко.
  • 4Яблоки розріжте навпіл, вийміть серцевину і наріжте тонкими скибочками. Викладіть їх на тісто, посипте цукром і корицею. Зверху розкладіть шматочки залишився вершкового масла.
  • 5Выпекайте пиріг 30-35 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів, поки фрукти не стануть м'якими, а тісто не підрум'яниться.


  • Кориця і цукор створюють у цього яблучного пирога особливу ароматну скоринку. Виходить ну дуже смачно! Сміливо можна сказати, що цей десерт гідний того, щоб частенько з'являтися на вашому столі. Подавайте його з кулькою ванільного морозива до чаю або кави.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок