Варений яловичий язик - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

З давніх часів у багатьох країнах яловичий язик вважався делікатесом. З нього можна приготувати велику кількість різноманітних страв: салати, закуски, бутерброди і багато іншого. На жаль, не всі господині беруться за приготування мови, адже їм здається, що цей процес забирає багато часу і зусиль.


Ми хочемо довести, що все набагато простіше, ніж ви думаєте, тому підготували для вас чудовий рецепт відвареного яловичого мови. Спробуйте, вийде дуже смачно!


Інгредієнти


Вода
1,5–2 л

Приготування

  • 1В глибокій каструлі закип'ятіть воду.
  • 2Когда вода закипить, покладіть в каструлю яловичий язик, лавровий лист і перець.
  • 3Добавьте очищену цибулину, моркву, корінь петрушки і стебло цибулі-порею.
  • 4Накройте каструлю кришкою і дайте воді закипіти. Після закипання зменшіть вогонь і варіть мову протягом 4 годин.
  • 5В середині процесу варіння гарненько посоліть бульйон.
  • 6як тільки мова стане м'яким, перекладіть його в холодну воду, щоб його було легше очистити від плівки.
  • 7Отварной яловичий язик наріжте невеликими шматочками і подавайте до столу.

  • Так само можете зварити свинячий мову. Рекомендуємо подавати блюдо з соусом з хрону або часнику. Буде дуже смачно!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок