Огірки по-холодному - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Заготовки
Овочі

В сезон свіжих овочів і фруктів всі господині намагаються запастися улюбленими продуктами на зиму. Багато воліють їх заморожувати, але, все-таки, найбільш популярним методом зберегти овочі до зими є консервація.


Ми хочемо поділитися з вами дуже легким способом закручування огірків на зиму. Огірки по-холодному не тільки не займуть у вас багато часу, але і будуть радувати своїм яскраво вираженим смаком всі холодну пору року.

У вас вийде 8 півлітрових банок хрустких і соковитих огірочків!


Інгредієнти


Огірки
3 кг

Приготування

  • 1За годину до приготування замочіть огірки в холодній воді.
  • 2, тому замочування огірки наріжте кружечками 0,5–1 см товщини.
  • 3Тонкими наріжте півкільцями цибулю, часник пропустіть через часникодавку.
  • 4В глибокої посуді змішайте огірки, цибулю і часник. Додайте сіль, цукор і оцет. Гарненько все перемішайте.
  • 5Отправьте огірки в холодильник на 12 годин, щоб вони пустили сік.
  • 6Простерилизуйте банки. Для цієї мети можете скористатися мікрохвильовою піччю. Прокип'ятіть кришки.
  • 7Поместите огірки в банки і закатайте.

  • Після закачування ви помітите, що маринад в банку став мутним, не переживайте, так і повинно бути. Він стане набагато світліше, коли осяде часник. Зберігайте огірки в прохолодному і сухому місці. Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок