Заварні тістечка з вершковим кремом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
Десерти

Заварні тістечка — королівський десерт з дитинства. Пам'ятайте це ніжне поєднання м'якого просоченого тесту з пишним вершковим кремом? Такі ласощі дуже швидко випаровувалися з тарілок і ще довго були предметом обговорень задоволених домочадців.


Редакція «Зі Смаком» підготувала рецепт чарівних тістечок з кремом-шапочкою, які приведуть у захват сластьон всіх віків. Давайте ж скоріше готувати!


Інгредієнти


Вода
250 мл

Приготування

  • 1Готуємо тісто. Розтопіть в гарячій воді 100 р масла, ретельно помішуючи.
  • 2Смешайте в окремому посуді 140 г борошна і какао. Висипте суміш в розтоплене масло і перемішайте до утворення густої шоколадної маси.
  • 3Готуємо крем. Візьміть чисту миску і змішайте 2 яйця, 3 столові ложки цукру і 2 столові ложки борошна.
  • 4Поставьте на вогонь окрему ємність і розігрійте 250 мл молока. Влийте збиті яйця. Помішуючи, доведіть крем до загустіння. Після цього додайте 100 г вершкового масла і добре збийте суміш.
  • 5як тільки крем буде готовий, повертаємося до тесту. Додайте 5 яєць і добре збийте міксером.
  • 6Наполните сумішшю кондитерський мішок. Застеліть деко пергаментним папером і злегка змастіть маслом. Потім випустіть з мішка булочки-завитки діаметром 5-6 див.
  • 7Выпекайте 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
  • 8Дайте базі трохи охолонути і з допомогою кондитерського шприца нанесіть зверху заварний крем. Прикрасьте тістечка вишеньками, свіжими або консервованими.


  • Це ласощі виглядає дуже вишукано і прикрасить будь-яке свято. До всього іншого, воно достатня проста у приготуванні: тренуючись на вихідних, ви швидко наб'єте руку. Поділіться цим рецептом з подругами і приємного апетиту!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок