Лаваш-«курінь» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо

У кожної господині є свої «фішки», якими вона любить радувати своїх гостей. Щоб урізноманітнити будь-яку страву, зазвичай, не потрібно вигадувати велосипед. Достатньо лише трохи покреативити і якось особливо подати звичні інгредієнти. Ми знаємо кілька способів незвичайної подачі і з задоволенням поділимося з вами одним з них.


Ви колись пробували лаваш-«курінь»? Це щось між «мішечками» з млинчиків і обожненої усіма ситної шаурмою. Готується таке блюдо дуже просто. Соковита начинка у поєднанні з «куренем» хрусткого лаваша може вважатися повноцінним стравою.


Інгредієнти


Лаваш
4 шт.

Приготування

  • 1Очистите моркву і цибулю. Моркву наріжте тонкими скибочками, а цибулю подрібніть. Вимийте баклажан і наріжте його дрібним кубиком.
  • 2Промойте і наріжте невеликими шматочками свинину. Обсмажте м'ясо на сковороді на рослинному маслі до готовності.
  • 3Добавьте в сковороду моркву, баклажани і цибулю, потушкуйте інгредієнти до готовності овочів на невеликому вогні. Додайте сіль і чорний мелений перець, сушений перець чилі і сушену паприку, гарненько все перемішайте.
  • 4Очистите, наріжте соломкою і обсмажте картоплю.
  • 5Один лист лаваша наріжте тонкими стрічками, як показано на відео. Розгорніть залишилися листи лаваша і викладіть в середину аркушів однакову кількість м'ясної начинки і смаженої картоплі.
  • 6Завяжите листи лаваша з начинкою так, як показано на відео. Перекладіть утворені «курені» на деко. Надішліть деко в розігріту до 160 градусів духовку на 20-30 хвилин.


  • Вітаємо, ароматний лаваш-«курінь» готовий. Подавайте його з улюбленим соусом, для такого цікавого страви прекрасно підійде ткемалі. Можете додати в начинку улюблені овочі, свинину можна замінити курятиною або телятиною за смаком. Поділіться цим незвичайним рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок