Яблука в тесті - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Вегетаріанські
Відео
Випічка
Десерти

Яблука в тісті — один з найбільш простих способів приготувати смачний і ефектний десерт для своєї сім'ї. Готується це блюдо досить швидко і просто, а виходить дуже ароматним і смачним!


«Зі Смаком» пропонує вам простий покроковий рецепт приготування яблучного десерту для всієї сім'ї, який підійде як для святкового, так і для звичайної вечері. Ваші домашні ще довго буду розхвалювати це ласощі!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
150 г

Приготування

  • 1Промойте родзинки і залийте його окропом, злити воду і замочіть родзинки в чаї або лікері.
  • 2Муку просійте, додайте до неї охолоджене вершкове масло і перетріть руками до отримання крихти. Додайте перетертий сир, посоліть і замісіть тісто. Відправте його в холодильник.
  • 3Пока тісто охолоджується, очистіть яблука, видаліть серцевину. Яблука збризніть лимонним соком і проваріть їх в невеликій кількості води 5 хвилин. У воду можна додати трохи лимонного соку. Дістаньте яблука і обсушіть їх.
  • 4Разделите тісто на 3 частини і розкачайте кожну в формі паляниці. У центр покладіть яблуко, на місце серцевини покладіть родзинки, посипте яблуко цукром. З'єднайте кінці коржі, зробивши мішечок, і змастіть поверхню тіста збитим яйцем.
  • 5Застелите деко пергаментом і викладіть на нього яблука. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин.
  • 6Перед подачею посипте десерт цукровою пудрою і корицею.


  • Якщо вам сподобався рецепт цього яблучного десерту, обов'язково поділіться посиланням на нього зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок