Запечена скумбрія з горіхами і сиром - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Риба

Коли ви будете готові остаточно пірнути у затишні обійми вихідного дня, подбайте про відповідний столі. Можливо, запечена з волоськими горіхами і сиром скумбрія стане заключним елементом ідеального суботнього вечора? Класичне поєднання горіхів і сиру, оттененное пікантними нотками діжонської гірчиці, доводить смак риби до ідеалу.


Скумбрія і доступна і корисна, що важливо. Продукт багатий фосфором, фтором, йодом, кальцієм, магнієм, цинком, омега-3, вітаміном D. загалом, не рибка, а криниця! Якщо вас бентежить характерний присмак скумбрії, перед змазуванням риби гірчицею, полийте філе лимонним соком.


Інгредієнти


Скумбрія
300-400 г

Приготування

  • 1У розмороженої тушки зріжте голову і плавники. Потім розріжте вздовж по череву, акуратно витягніть хребет і кістки. Отриманий пласт філе промокніть паперовим рушником.
  • 2С внутрішньої сторони посипте філе спеціями для риби, змастіть гірчицею, посипати товченими волоськими горіхами і тертим сиром.
  • 3Соедините половинки філе риби, зв'яжіть кулінарним шпагатом. Оберніть тушку у фольгу і відправте в духовку на 20-25 хвилин запікати при 180 градусах.
  • 4Сверток дістаньте, фольгу розсуньте, поверхня риби змастіть майонезом і відправте допекаться у відкритому вигляді ще на 10 хвилин.

  • Вишукане блюдо з скумбрії відмінно виглядатиме і на святковому столі. Подавайте або в гарячому вигляді цілими тушками, попередньо знявши нитки, або вже охолоджену рибу наріжте на порційні шматочки. Побажайте приємного апетиту друзям, поділіться рецептом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок