Скумбрія в гірчичному соусі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Риба

Ми звикли, що скумбрія зазвичай існує в консервованому вигляді, ще з радянських часів так повелося. Однак все частіше на полицях супермаркетів можна зустріти цю рибу в замороженому вигляді. А скумбрія холодного копчення подається навіть на святковий стіл. Дуже смачна, не відняти!


Але повернемося до холодильників в гастрономі. В них ваш допитливий погляд вже виявив кілька симпатичних риб'ячих тушок. І якщо раптом з якоїсь причини ви сумніваєтеся «брати або не брати», ми твердо говоримо вам — брати обов'язково! Тому що у нас є неперевершений рецепт запеченої скумбрії в гірчичному соусі. Давайте приготуємо її разом.


Інгредієнти


Скумбрія
2 шт.

Приготування

  • 1Очистите скумбрію від нутрощів, гарненько вимийте і наріжте на порційні шматочки.
  • 2Нарежьте півкільцями цибулю і приготуйте соус. Для цього змішайте гірчицю, майонез і соєвий соус до однорідної маси. Сіль додавати не потрібно.
  • 3Добавьте в соус цибуля і змішайте його з нарізаними шматочками риби. Скумбрії треба буде постояти хвилин 30, щоб як слід промаринуватися.
  • 4Переложите рибу у форму для запікання і відправте в духовку на 20-30 хвилин. Встановіть Температуру на рівні 170 градусів. Дочекайтеся поки скумбрія трохи підрум'яниться. Готово! І не забудьте додати зелень.

  • Ніжне і соковите блюдо можна подавати з будь-яким гарніром — вся родина оцінить! Тим більше, що рецепт насправді дуже простий і не вимагає особливих зусиль. Саме головне — набратися трішки терпіння і не накинутися на скумбрію в гірчичному соусі ще до того, як вона буде готова! А поки риба запікається, поділіться цим рецептом з іншими!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок