Тушкована курка з овочами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка
Овочі

З-за лінь і брак часу багато готують одне і те ж кожен день. Ці страви з часом приїдаються, навіть якщо ви їх обожнюєте. Тому ми прагнемо підштовхнути вас приготувати щось нове. Для цього ми підбираємо найпростіші рецепти з доступними інгредієнтами.


Як же урізноманітнити раціон? Візьміть, приміром, червоний винний оцет, обсмажені овочі і додайте до курки... У вас вийде блюдо з багатим ароматом і смаком. Їжте на здоров'я!


Інгредієнти


Курка
1,8 кг

Приготування

  • 1Вымойте куряче м'ясо, наріжте великими шматками, щедро приправте їх сіллю і перцем.
  • 2Нагрейте оливкову олію у великій чавунній сковороді. Підсмажте курку з усіх боків, а потім перекладіть його в тарілку і відкладіть в сторону.
  • 3На цій же сковороді приготуйте очищену і нарізану моркву і цибулю до м'якості. Це займе приблизно 10 хвилин.
  • 4Добавьте гриби і готуйте ще 6-8 хвилин, потім додайте товчений часник і тушкуйте все протягом 2 хвилин.
  • 5Посолите овочі та гриби на сковороді, а потім викладіть на тарілку з куркою.
  • 6Всыпьте борошно в сковороду і підсмажте її протягом 1-2 хвилин, постійно помішуючи, поки вона не стане пастоподібної.
  • 7Налейте оцет (0,25 ст. винного оцту і 0,5 ст. яблучного оцту) в борошно і змішайте до отримання однорідної маси. Готуйте соус 3-5 хвилин, а потім влийте в нього курячий бульйон.
  • 8Положите шматки курки назад в сковороду, додайте лавровий лист, а потім доведіть соус до кипіння.
  • 9Уменьшите вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин або до тих пір, поки курка не буде готова.
  • 10Добавьте овочі з грибами і подавайте.

  • Ось так звичайна курка може перетворитися на справжній витвір кулінарного мистецтва. Готуйте із задоволенням!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок