Запечені ковбаски - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо

Якщо ви стежите за своїм здоров'ям, напевно намагаєтеся не вживати в їжу ковбасні вироби. А якщо навіть дозволяєте, то зовсім рідко. На жаль, в сучасних сосисках практично немає м'яса, до того ж в них додають багато ароматизаторів, барвників та іншої хімії.


Ми пропонуємо вам не обмежувати себе в улюблених ласощах і приготувати дійсно смачні та корисні домашні сосиски. Так ви точно будете впевнені в їх якості. В цьому немає нічого складного, спробуйте!


Інгредієнти


Кишки
250 г

Приготування

  • 1Промойте і обсушіть свинину пропустіть м'ясо через м'ясорубку разом з очищеним цибулею і часником.
  • 2Добавьте до м'яса 1,5 ч. л. солі, перець і спеції. Ретельно все перемішайте.
  • 3Наполните кишку фаршем і перев'яжіть її нитками через кожні 10 см, щоб поділити її на ковбаски. Якщо ви помітили в якихось місцях скупчення повітря, проткніть кишку голкою, щоб він вийшов.
  • 4Вымойте, очистіть і наріжте скибочками картопля. Посоліть і поперчіть його за смаком. Змастіть рослинною олією форму для запікання, викладіть в неї картоплю і ковбаски. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.


  • Вітаємо, ситні запечені сосиски з картоплею готові! Рекомендуємо вам спробувати ще один цікавий рецепт приготування сосисок з курячого філе. Обов'язково збережіть цей рецепт у себе в закладках і поділіться ним з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок