Курячі сердечка в томатному соусі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Курка — фактично безвідходна річ. Всі частини тушки придатні для приготування різних страв. Давайте почаклуємо над курячими сердечками!


В приготуванні «серцевого» вечері одні плюси: швидко, дешево, смачно, ситно і гостям подати не соромно. Неповторний вишуканий смак курячим сердечком надає томатний соус з додаванням ароматних прянощів.


Інгредієнти


Куряче серце
1 кг

Приготування

  • 1Подготовьте серця: промийте, зріжте всі білі жилки, видалити згустки, якщо є.
  • 2Жарьте серця на добре розігрітому рослинному маслі в сковороді протягом 10 хвилин. Коли зовнішній шар сердечок схопиться, приправте їх меленим коріандром, посоліть і поперчіть за смаком.
  • 3Влейте томатний соус (відмінно підійде «Краснодарський», можна інший за вашим смаком) і смажте ще 25 хвилин, періодично помішуючи. Часник пропустіть через прес і додайте до сердець за 5 хвилин до закінчення смаження.
  • 4Подавайте сердечка гарячими, щедро посипавши ароматною петрушкою. Приємного апетиту!

  • Хто б міг подумати, що вийде таке смачне блюдо з субпродуктів, яке до того ж ще і швидко готується. Сподобався рецепт? Швидше діліться ним з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок