Шашлик з картоплі і грудинки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо
Овочі

Якщо ви збираєтеся на пікнік і не знаєте, чим би таким порадувати смакові рецептори, вам безумовно сподобається таке незвичайне частування. Золотий шашлик з ніжного запеченого картоплі і соковитою свинячої грудинки з хрусткою скоринкою — відмінне блюдо для великій і галасливій компанії.


Завдяки особливій технології запікання картопля просочується соками пряного м'яса. Обов'язково побалуйте себе цим простим кулінарним шедевром, вам безумовно сподобається!


Інгредієнти


Картоплю
6-8 шт.

Приготування

  • 1Вымойте і очистити молоду картоплю, наріжте його кружечками завтовшки 1 див
  • 2Очистите і подрібніть часник. У глибокому посуді змішайте картоплю, часник, олія, суху аджику, сіль за смаком.
  • 3Тонкими наріжте скибочками сиру свинячу грудинку. По черзі нанизуйте скибочки картоплі і грудинки на шампури.
  • 4Оберните шампури з картоплею в фольгу і, періодично перегортаючи, готуйте страву на мангалі протягом 25-30 хвилин.
  • 5Снимите фольгу з шампурів і обсмажуйте шашлик до рум'яної скоринки.

  • Час приготування страви залежить від жару, тому не забудьте перевірити готовність страви перш ніж знімете фольгу. Подавайте картопляний шашлик з домашнім білим соусом. Поділіться цим цікавим рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок