Деруни зі свининою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо
Овочі

Ох вже ці ароматні деруни. Напевно немає жодної людини, який би не любив таке смачне картопляне блюдо. У деруни можна додати що завгодно: кабачки, моркву, м'ясо, гриби. Також можна приготувати цікаву поливання, яка підкреслить смак страви.


Ми хочемо поділитися дуже класним рецептом дерунів зі свининою і грибами. Таке блюдо подарує вам відчуття ситості на півдня. Приготуйте, не пошкодуєте!


Інгредієнти


Картоплю
500 г

Приготування

  • 1Свинину вимийте і обсушіть з допомогою паперового рушника, наріжте м'ясо шматками як для відбивних і добре відбийте. Свинину посоліть і додайте спеції гриль, потім обсмажте м'ясо на сковороді на соняшниковій олії з двох боків до появи рум'яної скоринки.
  • 2Вымойте печериці і наріжте їх невеликими скибочками, очистіть і подрібніть 1 цибулину. Обсмажте овочі на сковороді на рослинному маслі до золотистого кольору.
  • 3Влейте в сковороду бульйон, гриби з цибулею потушкуйте, додайте сіль і перець.
  • 4Очистите картоплю, часник і 1 цибулину, овочі натріть на крупній тертці. Можете використовувати м'ясорубку, щоб прискорити процес. Додайте яйця, борошно, сіль і перець, ретельно все перемішайте.
  • 5Обжарьте деруни в сковороді на соняшниковій олії з двох боків до готовності. Готові деруни викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
  • 6Вымойте і обсушіть листя салату, викладіть їх на половину порції дерунів. Зверху на листя салату покладіть залишилися деруни, потім викладіть обсмажене м'ясо і грибну заправку.


  • Вітаємо, ситні деруни з м'ясом і грибами готові! Подавайте блюдо гарячим, можете доповнити його улюбленим соусом. Приємного апетиту! Поділіться цим цікавим рецептом зі своїми друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок