Чучварики - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

У той час як манти, вареники і пельмені готуються на воді, чучварики буквально потопають в овочевому бульйоні. Звідси і насичений аромат і неповторний смак. А який вид — такі яскраві! До речі, це узбецька страва користується величезною популярністю в багатьох країнах, прийшла і ваша черга пробувати.


Згідно з оригінальним рецептом для приготування потрібно використовувати виключно баранину. Що ж, не будемо порушувати традиції. Згорнути чучварики — це вам не зліпити пельмені. Ні, не думайте, що все дуже легко, але незвично: начинка — ось вона захована таким чином, що сам виріб нагадує піонерський галстук.


Інгредієнти


Вода
500 мл

Приготування

  • 1Соедините борошно з 100 мл води. Додайте щіпку солі. Замісіть тісто. Накрийте його харчовою плівкою і відправте на 30 хвилин у холодильник.
  • 2Измельчите м'ясо у фарш. Змішайте його з половинкою дрібно нарізаної цибулі і часником. Додайте спеції за смаком.
  • 3Теперь тонко розкачайте тісто. Наріжте квадратики. Сторона кожного — 4 див.
  • 4Выложите трохи м'ясної начинки на квадратик тесту. Зліпіть трикутник, а після з'єднайте два протилежних краю.
  • 5Приготовьте соус, нарізавши половину моркви і 1 цибулину. Зніміть шкірку з помідорів. Наріжте помідори кубиками. Моркву і цибулю обсмажте на соняшниковій олії. Додайте помідори. Тушкуйте під кришкою 5 хвилин. Додайте спеції. Перенесіть чучварики в ємність з соусом. Тушкуйте ще 20 хвилин.
  • 6Измельчите зелень. Посипте нею готове блюдо і подавайте до столу.

  • Ваші улюблені пельмені зі сметаною ніхто не скасовує. Але навіть вони, такі чудові, іноді набридають. І тут роль годувальника всієї родини на себе бере ємність з поживними чучвариками. Як думаєте, у них є шанс? Поділіться рецептом на сторінці і перевірте реакцію друзів.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок