Котлети під шубою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Смачні котлети готують не тільки зі свинини або яловичини, але з більш ніжного індичого фаршу. Можете його придбати в магазині або перемолоти самостійно. Радимо для такої мети взяти м'ясо з стегна і філе в співвідношенні 1 : 1.


Наступна завдання — зробити котлетки з індички соковитими, пікантними. Для цього нам потрібні помідори, вершкове масло і твердий сир.


Інгредієнти


Индюшиный фарш
1 кг

Приготування

  • 1Батон замочіть в молоці, потім розімніть і змішайте з фаршем.
  • 2Добавьте у фарш яйця і майонез, посоліть, поперчіть.
  • 350 г твердого сиру і вершкове масло наріжте невеликими брусочками.
  • 4Фарш розділіть на 10-12 частин, сформуйте з них коржики, на середину викладіть по бруску масла і сиру, защипайте краю і сформуйте котлети.
  • 5Обжаривайте котлети на олії по 2 хвилини з кожного боку, не доводячи до готовності.
  • 6Выложите котлети на деко, туди ж вилийте масло з сковороди, можете додати трохи води.
  • 7Выложите на котлети тонкі скибочки помідорів.
  • 8Посыпьте залишилися сиром, за бажанням змастіть майонезом.
  • 9Отправьте деко в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Готово!

  • Индюшиные котлети під шубою можете готувати відразу в духовці, попередньо не обсмажуючи. В такому випадку слід збільшити час приготування на 5-10 хвилин. Спробувавши такі соковиті котлети з тягучим сиром в середині, ви напевно запишіть рецепт в свою кулінарну зошит!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок