Котлети з підливою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

М'ясо

Як би господині робили котлети, вони завжди додають у фарш цибуля і хліб. Але щоб блюдо вийшло неймовірно смачним, потрібен ще один додатковий компонент — підлива. Практично всі кулінари стверджують, що котлети з підливою виходять набагато пахучіше і м'якше, ніж звичайні, які готуються без соусів.


Існує безліч рецептів підлив. Приготувати їх можна на основі сметани, грибів і багато іншого. Але для котлет найкраще підлива з томатної пасти. Готуйте і насолоджуйтеся!


Інгредієнти


Яловичий фарш
600 г

Приготування

  • 1Добавьте у фарш, розмочений у молоці батон, пропущену через м'ясорубку цибулю і подрібнений часник. Не забудьте посолити і поперчити. Все перемішайте.
  • 2Сформируйте з отриманої маси котлети, обваляйте їх у сухарях. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки. Відкладіть котлети на час.
  • 3Мелко другу цибулину наріжте і викладіть її в сковороду. Смажте цибулю до м'якості близько 5 хвилин. Потім всипте борошно. Готуйте ще 1 хвилину.
  • 4Добавьте томатну пасту. Тушкуйте кілька хвилин. Тонким струменем влийте бульйон або воду, постійно помішуючи. Слідкуйте за тим, щоб в соусі не було грудочок. Викладіть в підливу котлети, доведіть рідку масу до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте сковороду кришкою. Тушкуйте 10 хвилин.

  • М'ясні котлети виходять на ура. У багатьох вони, до речі, асоціюються з дитинством. Подавайте їх до будь-якого гарніру. Вони з легкістю підкреслять смак будь-яких овочів!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок