Швидке тісто - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка

Багато господинь вважають, що готувати дріжджове тісто складно. Але насправді, якщо у вас є під рукою відповідний рецепт, ви будете робити це з задоволенням. Ми підготували для вас такий рецепт. Готується тісто всього 30 хвилин і дуже швидко піднімається. До речі, виходить воно універсальним і підходить для різних видів випічки.


Головне — потрібно готувати в гарному настрої. Досвідчені кулінари знають, що дріжджове тісто відчуває настрій кухаря. Це один із секретів!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
2-2,5 скл.

Приготування

  • 1В маленькій мисці змішайте 0,5 склянки теплого молока або води з сухими швидкорозчинними дріжджами і цукром. Перемішайте і залиште на 5-10 хвилин. Якщо суміш не пузириться, вилийте її і почніть заново.
  • 2Добавьте 2 склянки борошна в дріжджову суміш, що залишився молоко, оливкова олія і сіль. Змішайте.
  • 3Взбивая міксером, поступово продовжуйте додавати борошно, поки тісто не стане гладким, а потім залиште на 10 хвилин.

  • Використовуйте дріжджове тісто відразу або зберігайте в холодильнику до 3 днів. Також його можна заморозити для подальшого використання.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок