Пиріг зі шпинатом і тунцем - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Випічка
Закуски
Риба

Що ми знаємо про тунці? Наприклад, те, що цей мешканець морських глибин багатий білком (приблизно 25 г на 100 г продукту), цінними ненасиченими жирними кислотами, а вітамінів в ньому взагалі чимала колекція. Але досада: в регіонах, віддалених від місць промислу, в свіжому вигляді тунець можна знайти вкрай рідко і позамежної ціною.


Благо при консервуванні всі корисні властивості тунця зберігаються! Тому «Зі Смаком» пропонує спекти пиріг з тунцем і не морочитися приготуванням тіста. Адже у запасливой господині в морозилці завжди знайдеться упаковочка готового тіста, краще листкового дріжджового.


Інгредієнти


Консервований тунець
400 г

Приготування

  • 1Шпинат відваріть протягом 3 хвилин в киплячій воді. Рідину злийте, шпинат наріжте.
  • 2Выложите рибні консерви разом з рідиною в глибоку миску, розімніть вилкою, додайте тертий сир, картопляне пюре, нарізану цибулю, петрушку. Приправте за смаком.
  • 3Размороженное по інструкції на упаковці тісто розкачати в прямокутний пласт товщиною 3-5 мм. По центру прямокутника викладіть спочатку рибну начинку, а на неї шпинат. Краї підверніть і защипайте, щоб вийшло виріб, схожий на рулет.
  • 4Духовку розігрійте до 200 градусів. На виробі чим-небудь не занадто гострим, наприклад, дерев'яною лопаткою, зробіть поглиблення за розміром порцій (як показано у відеоролику). Змастіть пиріг яйцем, акуратно пернесите на деко і відправте запікатися на 20-30 хвилин.
  • 5Перед подачею розділіть пиріг на порції (відірвавши за попередньо зробленим заглиблень).


  • Під акомпанемент картоплі і сиру смак тунця шикарний. Зелень шпинату радує око. Загалом, пиріг по праву стане стравою-хедлайнером невеликого застілля. Він так само смачний, як і прекрасний, швидше діліться рецептом з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок