Курячі крильця в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Курка

Багато господинь віддають запікати курку, а не смажити на сковороді, адже такий спосіб готування набагато швидше і економніше: знадобиться менше масла і часу. Чергувати над сковородою — заняття не дуже цікаве, але тільки при такій обробці курка отримує хрустку, апетитну скоринку.


На щастя, є одна хитрість, з якою будь-яка частина тушки в духовці вийде хрусткою, при цьому залишиться соковитою всередині. Слід лише додати в маринад трохи розпушувача для тіста: він подсушит курочку зовні і додасть золотистий вид шкірці. А ось і рецепт...


Інгредієнти


Куряче крило
1 кг

Приготування

  • 1Крылья вимийте, обсушіть, посипте сумішшю з солі, паприки і розпушувача. Залиште на 20 хвилин.
  • 2На деко покладіть ґрати для запікання, застеліть її пергаментом. Викладіть крильця.
  • 3Отправьте деко в розігріту до 210 градусів духовку на 30 хвилин.
  • 4Достаньте крильця і переверніть, полити глазур'ю. Для її приготування змішайте мед, гострий і соєвий соус, 9%-й оцет. Надішліть крила в духовку ще на 10 хвилин.

  • Цей рецепт універсальний: таким чином можна запекти і курячі стегна і гомілки, а ось для філе краще використовувати вершково-гірчичний соус і глибоку форму. Цікавий спосіб, чи не так? Не забудьте поділитися чудовим рецептом з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок