Французький хліб - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка

Хрусткий і ароматний, свіжий французький хліб — це не звичне додаток до першого страви або основа для бутерброда! Це цілком самостійна апетитна випічка, пізнати всі тонкощі приготування якої, прагнуть пекарі всього світу.


Сьогодні «Зі Смаком» поділиться з улюбленими читачами хитрістю випікання французького хліба у вигляді кіски. Метод може спочатку здатися досить дивним, але в процесі ви зрозумієте, наскільки зручний такий спосіб.


Інгредієнти


Сухі дріжджі
1 ст. л.

Приготування

  • 1Вам знадобиться великий пакет із застібкою. У нього необхідно помістити дріжджі, воду, цукор, сіль, масло і 220 г борошна.
  • 2Застегните пакет і замісіть тісто.
  • 3Наберите в глибоку миску теплу воду і помістіть в неї пакет з тестом на 30 хвилин.
  • 4Всыпьте в пакет решту борошна і обімніть його.
  • 5Оставьте пакет в спокої на 60 хвилин для того, щоб тісто піднялося.
  • 6Достаньте тісто з пакета, розділіть його на 3 рівні частини, сформуйте з кожної ковбаску.
  • 7Сплетите з ковбасок косичку.
  • 8Смажьте хліб жовтком і посипати кунжутом.
  • 9Выпекайте 40 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Французький хліб прийнято з'їдати відразу після того, як він охолоне: така випічка зберігається недовго. Здивуйте своїх гостей цим хрустким задоволенням, а рецептом діліться з друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок