Запечена гарбуз - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Закуски
Овочі

Багато хто з нас люблять осінь за те, що нарешті можна починати готувати страви з улюбленої гарбуза. Цей продукт ідеально доповнює багато м'ясні шедеври... Гарбуз можна додавати в коктейлі, подавати замість гарніру, додавати в каші і просто запікати. А якщо регулярно снідати стравами з цього продукту, можна навіть гарненько схуднути.


Ми хочемо поділитися з вами дуже простим і швидким рецептом приготування гарбуза. Вам знадобиться всього 4 інгредієнта і 20 хвилин. Запечена гарбуз ніколи не набридне, адже її можна запікати з ароматними спеціями і улюбленими інгредієнтами. Не бійтеся, проявляйте фантазію, нарізайте гарбуз так, як вам подобається, таке блюдо просто не можна зіпсувати!


Інгредієнти


Гарбуз
1 шт.

Приготування

  • 1Возьмите гарбуз середнього розміру, вимийте її, розріжте навпіл, видаліть насіння і очистіть гарбуз від шкірки.
  • 2Нарежьте її довгастими скибочками завтовшки приблизно в 1 см
  • 3Устелите деко пергаментом для запікання, покладіть на деко скибочки гарбуза, змастіть оливковою олією, посипте сіллю і відставте в сторону на 10 хвилин.
  • 4Посыпьте гарбуз панірувальними сухарями і відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Поверхня гарбуза повинна покритися красивою золотистою скоринкою.

  • Вітаємо, шикарне блюдо з гарбуза готово! Рекомендуємо вам є його відразу після приготування, оскільки гарбуз, приготована таким чином, дуже швидко стає сухою. Якщо ви любите розмарин і корицю, сміливо додавайте їх у страву. Не бійтеся експериментувати, можете урізноманітнити гарбуз моцарелою. Приємного апетиту! Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок