Рулька «Дружба» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
М'ясо

Ніжне м'ясо на ранкових бутербродах підніме настрій кому завгодно, як і його солонуваті скибочки з смаженою картоплею. Любителі таких частувань можуть спробувати знайти щось гідне в магазинах, але справжні професіонали знають, що ніжніше домашнього м'ясного рулету нічого немає.


Рулет з рульки — вірне рішення для тих, хто хоче запастися смачненьким. Але повірте, ці кілограм-півтора можуть закінчитися дуже швидко, тому краще всього готувати відразу дві рульки.


Інгредієнти


Свиняча голяшка
2 шт.

Приготування

  • 1Хорошо підсолити воду, додайте в неї запашний перець і поставте м'ясо (рульки, яловичину та свинину) варитися на 4 години. За 20 хвилин до готовності киньте туди лавровий лист.
  • 2Достаньте м'ясо і залиште остигати. За цей час дрібно наріжте зубчики часнику.
  • 3Уложите рульку на марлю і вийміть кістка, акуратно розрізавши голяшку уздовж. Зсередини натріть її сіллю, перцем, мускатним горіхом і викладіть часником. Замість кістки вкладіть яловичину і закрутіть рульку, щільно замотавши в марлю.
  • 4Положите рулет в холодильник під прес на ніч (не менше 6 годин).


  • Рулет з яловичини і свинини практично неможливо переперчить або пересолити, так що не шкодуйте спецій. Якщо скучили за пряного мускатному горіху, саме час про нього згадати. Більшу частину часу займає варіння, і в цілому процес дуже простий. Назва виправдовує себе, адже в цьому блюді здружилися і свинина, і яловичина. Як вам наш рецепт? Поділіться ним з друзями, якщо він припав вам до душі.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок