Несолодкий млинцевий торт - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Випічка
Закуски

Якщо ви любите різноманітність в їжі і кожен раз думаєте, що б такого смачненького приготувати, цей рецепт створений саме для вас. Цей млинцевий торт підкорив серця мільйонів.


Млинцевий торт з шинкою і сиром, безсумнівно, увійде в список ваших улюблених страв. Приготуйте цей апетитний тортик вже сьогодні!


Інгредієнти


Вершкове масло
200 г

Приготування

  • 1Сначала потрібно приготувати соус бешамель. В каструлі розтопіть 100 г вершкового масла. Це потрібно робити на маленькому вогні.
  • 2Не знімаючи каструлю з вогню, насипте 100 г борошна в масло і гарненько перемішайте.
  • 3Маленькими порціями влийте в суміш 300 мл молока, не припиняючи перемішувати інгредієнти дерев'яною лопаткою. Заважайте соус до тих пір, поки він не стане однорідним.
  • 4По трохи влийте ще 500 мл молока і ретельно все перемішайте.
  • 5Постоянно помішуючи соус, доведіть його до кипіння. Варіть його на маленькому вогні протягом 5 хвилин.
  • 6Приправьте соус мускатним горіхом, додати в нього сіль і перець за смаком. У каструлю з соусом покладіть 30-50 г масла і накрийте її кришкою.
  • 7Нарежьте шинку тонкими скибочками. На дрібній тертці натріть сир.
  • 8В великій мисці змішайте 400 г борошна, 700 мл молока і яйця. Розтопіть 4 ст. л. вершкового масла і додайте в суміш.
  • 9На середньому вогні розігрійте сковорідку і змастіть її невеликою кількістю соняшникової олії або вершкового масла.
  • 10Наберите тісто в ополоник і вилийте його на розігріту сковороду. Тісто потрібно рівномірно розподілити по всій поверхні сковороди. Обсмажуйте блін по 1-2 хвилини з кожного боку. Перевертайте млинець, коли тісто стане однорідного кольору, а краї трохи затвердіють.
  • 11Возьмите млинець і покладіть його на блюдо, в якому збираєтеся подавати торт. Змастіть блін щедрим шаром соусу бешамель і присипте тертим сиром. Накрийте його наступним млинцем, а зверху викладіть шинку. Виконайте це з усіма млинцями, чергуючи соус бешамель з шинкою.
  • 12Верхний блін намажте соусом бешамель і рясно посипте тертим сиром.

  • Вітаємо, млинцевий торт з шинкою готовий! Дайте йому трохи просочитися — і приємного апетиту.
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок