Морозиво з чорниці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти

Настали спекотні дні, і ми впевнені в тому, що вам вже довелося випробувати різні види прохолодних напоїв і літніх страв. Звичайно ж, не обійшлося і без десертів. Можна впевнено сказати, що літо — сезон морозива! А раз так, то у нас є симпатичний рецепт, який дозволить приготувати приголомшливо смачне блюдо.


Як ви вже здогадалися, мова піде про морозиво, та не простого, а черничном! Чорниця додасть йому трохи терпкості і кислинки, що чудово освіжає в спекотний день, а йогурт послужить хорошою основою. Крім усього іншого, наш рецепт не передбачає вже готових інгредієнтів — вам належить все зробити власноруч. Пропоную приступити негайно!


Інгредієнти


Йогурт
500 мл

Приготування

  • 1Натуральный жирний йогурт залийте в «мішечок» з декількох шарів марлі і залиште приблизно на годину: нехай з нього стече зайва рідина.
  • 2Разомните виделкою або товкачем чорницю, потім змішайте з соком лимона, цукром і корицею, і поставте варитися до тих пір, поки цукор повністю не розтане.
  • 3Обработайте суміш блендером до однорідної маси і пропустіть через сито, щоб повністю позбавитися від великих фракцій.
  • 4Смешайте рівномірно молоко і йогурт і залийте в чорничну суміш, потім гарненько збийте і поставте в холодильник на 4-5 годин. Важливо: щогодини морозиво потрібно перемішати. Готово!

  • Ось і готово прекрасне домашнє чорничне морозиво! Що може бути краще приємного десерту, та ще й створеного власними руками? Пригощайте їм всю свою сім'ю та діліться цим рецептом з іншими, нехай і вони спробують приготувати цей чудовий делікатес!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок