Піца–бургер - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Відео
Випічка
М'ясо

Піца та бургери — це найпоширеніші страви в меню сучасних кафе і ресторанів. Італійський делікатес та американський фастфуд завойовують світ. Ми не повіримо, якщо ви скажете, що хоч іноді вам не хочеться побалувати себе такими смаколиками.


А що якщо проявити трохи фантазії і поєднати ці 2 популярних страви? Ми провели експеримент, який, на щастя, увінчався успіхом і порадував всю команду «Зі Смаком». Ми хочемо поділитися з вами рецептом ситної піци-бургера. З цих інгредієнтів у вас вийде 3 повноцінних частування.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
500 г

Приготування

  • 1Смешайте 500 г борошна, цукор, 0,5 ч. л. солі і сухі дріжджі. Додайте в суміш воду, оливкова олія і замісіть тісто. Накрийте ємність з тістом рушником і залиште на годину в теплому місці.
  • 2В сковороді на рослинному маслі обсмажте з обох сторін слайсы бекону.
  • 3Возьмите глибоку посуд, помістіть в неї фарш, додайте сіль і перець за смаком, ретельно перемішайте. Сформуйте з фаршу котлети для бургерів і обсмажте в сковороді на рослинній олії до появи золотистої скоринки з обох сторін.
  • 4Присыпьте невеликою кількістю борошна обробну дошку, розкачати на ній тісто. Візьміть невелику салатницю, присипте стінки і дно борошном, покладіть в салатницю тісто так, щоб воно повністю покрило внутрішню частину посуду, а краї вільно звисали з зовнішньої сторони.
  • 5Внутрь салатниці з тестом помісіть 40 г натертої на крупній тертці моцарелли, 2-3 слайсу бекону, кружечок помідора, і котлету. Накрийте салатницю шматочком тесту такого діаметру, як верхня частина салатниці. Краї тіста скріпіть.
  • 6Устелите деко пергаментним папером для запікання, перевернувши салатницю, викладіть на деко майбутній бургер. На верхівці тіста зробіть хрестоподібний надріз і присипте його 20 г моцарели.
  • 7Сверху на бургер викладіть по 3 шматочки тонко нарізаної ковбаси і відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.


  • Вітаємо, неперевершена піца-бургер готова! Подавайте блюдо теплим, щоб насолодитися хрусткою булочкою, тягучим сиром і соковитою начинкою. Приємного апетиту! Поділіться цим оригінальним рецептом зі своїми друзями!
    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок